VISITA AMB CLAU EL RECINTE MEDIEVAL D'HOSTALRIC

Us permetrà convertir-vos en les mestresses i senyors de la vila! Podreu passejar pel camí de ronda de la muralla, pujareu a la torre dels Frares i a la torre d’Ararà, us endinsareu a la cova del Relliguer, admirareu la porta d’entrada al recinte medieval, i us sorprendreu davant els sis cents metres de muralla medieval que perfila l’antic Camí Ral.

Tarifa general: 5€
Tarifa reduïda: 4€ (infants de 7 a 18 anys, carnet jove i pensionistes)
Entrada gratuïta amb carnet de Súper.
Oferta subscriptors: Punt Diari i Diari de Girona: 2×1; Club La Vanguardia i Diari Ara descompte del 20% sobre la tarifa base.

La venda d’entrades es tanca 60 minuts abans del límit horari. Tancat el dilluns de Pasqua, el dilluns després de la Fira de Sant Miquel, Nadal, Sant Esteve, Any Nou i Reis. El punt d'inici de la visita és l’Oficina de Turisme (C/ Raval 45, darrere la Torre dels Frares).


  • Carrer Raval 45, darrere la Torre dels Frares

  • 972874165

  • turisme@hostalric.cat
  • De l'01/07 al 15/09: de dimarts a diumenge de les 10h a les 14h i de les 16h a les 19h

    Del 16/09 al 30/06: de dilluns a diumenge de les 10.00 a les 14.00 i les tardes de dissabte de les 15.00 a les 18.00

    Visita amb clau

Us permetrà convertir-vos en les mestresses i senyors de la vila! Podreu passejar pel camí de ronda de la muralla, pujareu a la torre dels Frares i a la torre d’Ararà, us endinsareu a la cova del Relliguer, admirareu la porta d’entrada al recinte medieval, i us sorprendreu davant els sis cents metres de muralla medieval que perfila l’antic Camí Ral. Tarifa general: 5€ Tarifa reduïda: 4€ (infants de 7 a 18 anys, carnet jove i pensionistes) Entrada gratuïta amb carnet de Súper. Oferta subscriptors: Punt Diari i Diari de Girona: 2×1; Club La Vanguardia i Diari Ara descompte del 20% sobre la tarifa base. La venda d’entrades es tanca 60 minuts abans del límit horari. Tancat el dilluns de Pasqua, el dilluns després de la Fira de Sant Miquel, Nadal, Sant Esteve, Any Nou i Reis. El punt d'inici de la visita és l’Oficina de Turisme (C/ Raval 45, darrere la Torre dels Frares).