ESGLÉSIA D'HOSTALRIC

La notícia més antiga sobre l’existència de l’església data del 1280. L’edifici actual es va construir al segle XV.

Es tracta d’un edifici de planta rectangular amb capelles en els contraforts, d’estil gòtic tardà i volta de creueria. El campanar és quadrat i en l’última restauració, es va repicar la façana, que té elements barrocs i és tota de pedra i es va arrebossar la part superior del campanar.

La imatge principal és la Mare de Déu dels Socors. Durant la Guerra del Francès l’església va ser destruïda i a l’inici de la Guerra Civil Espanyola aquesta va ser cremada.

  • Dissabtes, diumenges i festius d'11h a 14h.

La notícia més antiga sobre l’existència de l’església data del 1280. L’edifici actual es va construir al segle XV. Es tracta d’un edifici de planta rectangular amb capelles en els contraforts, d’estil gòtic tardà i volta de creueria. El campanar és quadrat i en l’última restauració, es va repicar la façana, que té elements barrocs i és tota de pedra i es va arrebossar la part superior del campanar. La imatge principal és la Mare de Déu dels Socors. Durant la Guerra del Francès l’església va ser destruïda i a l’inici de la Guerra Civil Espanyola aquesta va ser cremada.

ALTRES EXPERIÈNCIES RELACIONADES