VIDRERES, EN TEMPS DELS CABRERA

Cultura Exposiciones Presentaciones
JUEVES, 07 DICIEMBRE 2023

Programació per donar a conèixer el llegat patrimonial dels Cabrera a Vidreres

Cultura Exposiciones Presentaciones

Del 14 de novembre al 10 de desembre el municipi de Vidreres ha programat tota una sèrie d’activitats entorn del llegat històric i patrimonial vinculat al Vescomtat de Cabrera.

La propera setmana, en el marc de la festa petita de Vidreres i del projecte Vescomtat de Cabrera, s’ha programat de manera coordinada amb l’Ajuntament de Vidreres diferents activitats que han de permetré als veïns i veïnes d’aquest municipi transportar-se a l’època del Vescomtat de Cabrera al municipi de Vidreres, a través de la divulgació del seu llegat històric i patrimonial.

A partir de dimarts 14 de novembre i fins al 10 de desembre, es pot visitar l’exposició del projecte Vescomtat de Cabrera a la biblioteca Joan Rigau i Sala. Per aquesta ocasió s’ha ampliat l’exposició produint materials divulgatius sobre diferents aspectes que vinculen Vidreres amb el Vescomtat de Cabrera. Dissabte 18 de novembre està programada a les 12 del migdia a la Sala de Plens de l’Ajuntament Vell una xerrada sobre el Vescomtat de Cabrera a càrrec de Joan Llinàs, historiador i arqueòleg i Àngel Vàzquez, tècnic del Consell Comarcal de la Selva. Per últim, diumenge 19 de novembre a les 10 del matí hi ha prevista una caminada popular fins al castell de Sant Iscle, i en arribar, es farà una visita al castell a càrrec de Joan Llinàs, director de les excavacions arqueològiques realitzades al propi castell (activitat organitzada pel Grup Vitraris).

Aquesta programació d’activitats s’ha organitzat de manera conjunta entre l’Ajuntament de Vidreres i el Consell Comarcal de la Selva en el marc del projecte vescomtat de Cabrera i té com a objectiu donar a conèixer el llegat històric i patrimonial del Vescomtat i la seva relació amb el municipi entre la ciutadania de Vidreres.

Detall de la programació

ALTRES NOTÍCIES